Pepparkaksrenoveringsobjekt

Det är så lätt att skylla på Elli. Hon är två år och även om saker hon gör är knasiga och fula så är det bara gulligt. Jag har varit mycket nära att skylla slutvarianten av vårt pepparkakshus på henne, men inser att det nog inte skulle gå hem. För det är på nåt sätt för prydligt fult för att ni skulle gå på att hon själv spritsat dit florsockerklistret.

Så här har  ni i alla fall årets pepparkaksrenoveringsobjekt!

Bakning och deg: Johanna
Mallar: Johanna
Knådning och utskärning av bitar: Johanna och Eleni
Florsockermålning: Johanna med hjälp av Ellis små fingrar
Karamellpåsättning: Elli och Johanna

Antal svordomar: 513
Antal skratt: 867
Antal ätna karameller: Enmiljonsjuhudraförtiotusenfemhundrasextionio


Dekorerar...

Tjuvar karameller...

Kletar ostelnat kristyr, och runt munnen syns vissa spår av tjuveri av även denna...

Kommentarer
Postat av: Zalli

Fortsätt att sy klänningar, öppna inte bageri ;-)

2009-12-10 @ 13:58:11
Postat av: Jo

Tycker du verkligen det? ;)

2009-12-10 @ 14:24:03
Postat av: Johanna

Hahaha! Oslagbart!! Så fult men så underbart charmigt. Jag såg att några kompisar gjort eiffeltornet (!) i pepparkaka på facebook för några dagar sedan, men jag föredrar helt klart det här. :)

2009-12-10 @ 16:17:14
Postat av: Jo

Ja, man ska fan inte vara överambitiös... ;) Eiffeltornet, bah! Vilka pretton (galen av beundran).

2009-12-10 @ 19:06:21
Postat av: Eva J

Vilket bygge! Ni kommer aldrig att glömma detta hus...

Det ska bli så kul att träffas under julen. Albin var kvar på Kreta över en vecka efter vi återvänt till Sverige. Han kan namnen på hela "sin" grekiska släkt! Det är stort må ni tro!

Kramar

2009-12-10 @ 20:13:22
Postat av: Eva Henriksson

Nästa år köper du pepparkakshus i bitar - hållbarhet ett halvår och sedan bygger ni bara ihop och äter godis och lägger bomull runt och har mysigt. min dotter rekommenderar det.

Lycka till.

2009-12-15 @ 14:03:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0