Vårstädning

Idag har vi städat hotellets reception. Vi sprutade vatten i hela nedervåningen, duttade ut Ajax och sopade och svabbade i evigheter. Sedan spolade vi in mer vatten och sopade lite till. Därefter polerade vi marmorgolvet tills det gnistrade kapp med solen. När golvet var skinande så bar vi in alla de nya möblerna och nu är hotellet redo att motta sina första gäster som kommer den 31:e. Det blev verkligen jättefräscht och fint. Tydligen var det första gången som lounchmöblerna byttes ut sedan öppningen för över 20 år sedan, ni kan nog ana vilket uppsving det blev. Nu kan Aris sitta skönt under sina kvällpass framför TV:n i sommar. Den lyxgåsen.

Riktig sommarvärme är det idag, med svenska mått förstås, men ändå. Elli har ändå åkt på en förkylning. Precis när öroninflammationen hade lagt sig så började näsan snora igen och inatt blev det åter många vändor för att trösta. Suck. Men annars är allt strålande.

Tre dagar kvar.

Kommentarer
Postat av: Karro

Nyfiken fråga. Vilket hotell är det?

Gör ju mina små "bloggutflykter" så jag och son kunde ju ta en tur till Paleochora. Kaffe?

Hoppas förkylningen försvinner tills flygresan.

Kram Karro

2009-03-28 @ 18:54:50
Postat av: Eva Henriksson

Oj vad det måste skina och vara fräscht?!

Det är Aris` hotel ute på udden.

Snart är det bara två dagar innan ni hamnar i snön här i kylan. Men oj vad ni kommer att ha påsk-kul med mormor som längtat så.....Lycka till och lite näsdroppar till elli på flyget....Det kan göra ont.

Kraaam

2009-03-28 @ 19:04:37
Postat av: Jo

Karro: Det är Aris Hotel och det vore fantastiskt roligt om ni kom och hälsade på! Det skulle bli första gången jag fick prata med en annan svenska mamma i Grekland. Varmt välkomna när ni vill. Kram



Eva: Ja, nu är det bara 2 dagar kvar, så kuld et ska bli! Kram

2009-03-29 @ 15:20:50
URL: http://johannagullberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0